Fairtrade, vodka och djur

Började dagen med vinprovning och information om Fairtrade-projekt i Sydamerika. Mycket intressant. Men inget är fulländat så Fairtrade kan fortsätta att bli bättre för odlarna/tillverkarna i form av mer ersättning så kvaliteten också främjas.

Raskt vidare till en provning med Karlsson Vodka. Vodkan görs på färskpotatis och finns i två styrkor. Idag skulle vi prova den svagare på 25% till små munsbitar mat. Vi fick också förklarat för oss både historien bakom och tillverkningsprocessen. Informativt och gott.

Gott till Karlsson Vodka

På kvällen skulle Djuret testas. Denna period är grisen i fokus. Min mat var ok, A:s mat sådär. Ingen överspännade vinlista som skulle matcha och ganska slö servis. Men det kan ju naturligtvis bero på att vi inte är stammisar med kotlettkammad frisyr. Ingen fokus på oss liksom. Nja, blev helhetsbetyget.God grissida

Kommentera
Couldn't connect to server: Operation timed out (60)