Stranden i Arniston Bay

Det är så häftigt olika tider på dygnet. Beroende på tidvatten så syns olika mycket av de olika bergarterna som är botten. Det ändrar sig ungefär var femte meter på bredden sett. Lite vulkaniskt, lite kalksten, lite hårdare, lite mjukare, lite rundare, lite vassare. I små hål i den mörkare, vulkaniska delen är det små micro-oceaner med liv i. Sjöstjärnor, musslor och märkliga förtidsmollusker med sköldar på ryggen. Bilderna är tagna olika tider på den ljusa delen av dygnet.
När vi väl kom tillbaka från lunchen blev det naturligtvis molnigt på en kvart men ett snabbt dopp hanns med bland riviga klippor under vattnet och en hel del portugisiska örlogsmän, fast då visste jag inte vad det var. Och det var ju tur. Inget mer bad utan våtdräkt och skor där inte! Såg en hel del ilandspolade på stranden men tog tack och lov inte i dem.

Kommentera
Couldn't connect to server: Operation timed out (60)