Fantastisk fredagslunch

Från morgonens vindpust till lugn och ro i en mycket vacker dal, Elgin och snygga vineriet Almenkerk.
Det är en enorm skillnad i natur på vägen dit från kusten. En rejäl klättring medelst serpentinvägar över Sir Lowry’s Pass, genom ett månbas Alpha-likt landskap med sten, sten, sten och babianer och ner i en dal som är bördig och lämplig för fruktodling.
Hos Elgin Valley Winegroup åt vi lunch och provade alla i gruppens viner till. Inte allas alla men ett urval viner från Almenkerk, Iona, Highlands Road Estate, Elgin Vintners, Paul Cluver, Oak Valley, Belfield och Shannon Vineyards.
Jag kan mycket väl tänka mig att cykla i denna dal mellan vinerierna. Perfekt natur för det och lite skyddat från de värsta vindarna.

Kommentera
Couldn't connect to server: Operation timed out (60)