indian xxxpawn

ava devine getting her pussy fucked.www.lubetube.me

Guldkork, Bronskork och en vanlig tisdag

Igår var jag en av tre domare i Nores tävlingar Guldkorken och Bronskorken på Nalen. Idag hade de mässa och alla deras leverantörer var på mässan, även så min flatmate som fick med sig diverse godsaker hem. Så kan en helt vanlig tisdag sluta. Skaldjur en masse

Torsk i kubik

Let’s Dance

En av världens två bästa Martin hade två biljetter till Let’s Dance och jag fick hänga med. Jättekul att få se produktionen och hur det egentligen funkar med direktsändning. Men så mycket av dansen såg jag inte. Däremot fick vi mingla runt hur vi ville i pausen. Alla dansarna, av de tre par som var kvar, gjorde detsamma. Willy

Baka liten kaka

Dags för ett litet bak. Många av mina vänner har denna som sin absoluta favorit. Det är min också. Så till den milda grad att jag inte kan ha några hemma för då äter jag upp dem. Ökensand bakas bara till speciella tillfällen eller på begäran. Inte för att det är speciellt krångligt, för det är det inte, men för att det är för gott. Bryn smöret, rör ihop, klicka ut, grädda.

Bryna, tempaÖkensand

Fairtrade, vodka och djur

Började dagen med vinprovning och information om Fairtrade-projekt i Sydamerika. Mycket intressant. Men inget är fulländat så Fairtrade kan fortsätta att bli bättre för odlarna/tillverkarna i form av mer ersättning så kvaliteten också främjas.

Raskt vidare till en provning med Karlsson Vodka. Vodkan görs på färskpotatis och finns i två styrkor. Idag skulle vi prova den svagare på 25% till små munsbitar mat. Vi fick också förklarat för oss både historien bakom och tillverkningsprocessen. Informativt och gott.

Gott till Karlsson Vodka

På kvällen skulle Djuret testas. Denna period är grisen i fokus. Min mat var ok, A:s mat sådär. Ingen överspännade vinlista som skulle matcha och ganska slö servis. Men det kan ju naturligtvis bero på att vi inte är stammisar med kotlettkammad frisyr. Ingen fokus på oss liksom. Nja, blev helhetsbetyget.God grissida

Ölbingodags

Varje vår har hojklubben Spader Dam ölbingo. Det innebär att hojfolk går runt på pubar på Söder och hinkar öl och kryssar bingobrickor. C och jag har gjort detta i några år, alltid stöter man på någon man känner. I år stötte vi på andra än hojfok på vägen och avvek efter kryssad bingobricka. Det vinns inget ändå. Vi avslutade kvällen nere på Horntullsstrand med öl och 80-talsshots. Barpersonalen förstod föga. Men vi hade roligt.

Sömnig Bulle

Green Point Stadium?

Jag köpte en sådan urtjusig silikonform på Waterfront i Cape Town. Den föreställer en stadium av okänt slag och med lite fantasi kan man säkert se all vild publik på läktaren och spelarna på planen. Green Point Stadium är visserligen lite rundare men om det är mycket smet i formen så sväller den ut och blir liiite rundare. Nu har det provbakats och resultatet kan beskådas på bilderna. Dubbel sats sockerkakssmet fordras för att fylla formen.

Green point Stadium i ugnen

Utsvälld stadium

Stadiumkaka

brunette does a breast fucking session in the public.pornhu.vip marin omi amazes with her tight and puffy cunt.