indian xxxpawn

ava devine getting her pussy fucked.www.lubetube.me

Kvällsmat

Ja, ibland räcker inte fantasin längre än till vitt vin, räkor, ägg och Hellman’s.Blog52

Nu är de äntligen här!

Idag åkte vi till Gullringen i busvädret. Det varnades för stora mängder snö men inget kom på ditvägen. Vägen var hyfsat ren från snö så det gick bra att köra. Vårt mål var Stigs Konditori i Gullringen. Och vad där? Jo, deras semlor! Godast, alla kategorier. Jag hade inte ätit någon på mååånga år. Och jag hade aldrig ätit någon på plats. Faktum är att jag aldrig varit inne på Stigs Konditori tidigare. Premiär!

Det var en tidsresa. En kul sådan. Enligt pappa så hängde där ungefär samma tavlor nu som när han var ung.

När vi var redo att åka hem hade det börjat snöa igen. Helt fantastiskt. Vi köpte med några semlor till grannarna. Det tog en stund att ta sig hem de två milen in till stan.

Kontraster

Jag passar på att åka hem till Vimmerby för att kolla status på det mesta. Ena veckan är jag på södra halvklotet där det är högsommar och nästa vecka i den mesta vintern på många år. Härligt! Det är tur att mor och far var förståndiga för några år sedan och skaffade sig en snöslunga. Den går varm! Otroligt vad snö det är! Blog50_1
Mamma har fyllt hela framsidan av tomten med snö, det går ända upp till fönstret. Det hade inte gått utan snöslungan, att bli av med all snö från den stora garageinfarten. Blog50_3

På altanen är det full fart vid alla fröautomater och fågelbord. Det är riktigt kul att sitta och fika när man har sällskap utanför av alla möjliga sorters fåglar. Blog50_4

På eftermiddagen bestämmer vi oss för att ta en promenad och titta på all snö överallt. Slungan lånas under tiden ut till grannen Larsson. Han snöar ner sig fullständigt.

Blog50_5Blog50_6

Malmö, Köpenhamn och presidentskap

Hinner i stort sett bara landa från Sydafrika så är det dags att ge sig av till Köpenhamn för att återigen träffa Su och Dalene samt lite danska importörer. Jag åker gärna tåg till Köpenhamn för då kan jag både jobba och sova en stund på tåget. Detta var bokat låååångt i förväg och då kostar första klass inte så värst mycket. Jag visste inte om att frukost ingick på morgontåget när man åker första klass så det var en trevlig överraskning. Minst lika god och bättre än flygets och otroligt serviceminded tågpersonal. Jag mellanlandade i Malmö för en natt och Daniel och jag käkade jättelasset sushi innan bio.
Köpenhamnsvistelsen innefattade träff med Dennis, skål för mig som blivit vald till Sommelierföreningens ordförande, middag tillsammans med Su och Dalene på Le Sommelier, möte med ett gäng ”olika” danska importörer, kaffe på Hotel- og Restaurangskolen och ett kort men trevligt möte med Jacob och guidning på Nimb. En kransekage senare satt vi tre på tåget mot Stockholm, återigen i första klass med middag, fantastiska viner från SA och en rejält krängande tåg-set. Något var trasigt så vi blev lite sena till Stockholm. Men vi hade bra.

Bjudlunch på Jordan

Sedan jag i oktober fick veta att de öppnat restaurang på Jordan så har jag hoppats få tillfälle att åka dit. Nu blev det så. Frida, som körde, fick bli bjuden på lunch. Chef George Jardine gör ett mycket bra jobb. Och jag gillar deras viner. Andra viner än deras egna finns också på listan. Tre rätter till lunch utan vin; R225. Som hittat för en smålänning.

Hardcore shopping med Karin och Frida

Nu blev det inget kylskåp, men det var ballt. Hittade också fräcka hjälmar från Fashion Helmet men köpte inte någon sådan heller. Vi ramlade däremot in i en skum goth/lack/läderbutik med en avdankad engelsk gayman i sextioårsåldern. Han var mycket trevlig och chevaleresk. Karin och jag hittade klänningar som vi slog till på, mina i tyrolerstil.
Efter Long Street gick vi tillbaka till bilen och när Frida precis kör runt hörnet får jag syn på en orange och silver Moto och skriker till så hon blir helt chockad, stackarn.
Vi åker ner till Waterfront för dagens höjdpunkt: sushi på Willoughby & Co. Jag kommer bara ihåg vad en av rollsen heter, Rainbow Reloaded, och de är nästan värda att döda för.

brunette does a breast fucking session in the public.pornhu.vip marin omi amazes with her tight and puffy cunt.