indian xxxpawn

ava devine getting her pussy fucked.www.lubetube.me

Fredag kväll i Arniston Bay

Vårt hem i två dygn, hus i Arniston Bay vid Indiska Oceanen. Fantastisk strand som skiftade konstant. Men det var inte speciellt varmt så här i slutet på januari. Solnedgången var helt ok samtidigt som månen fanns på andra sidan himlen. Andre braaiade nyfångad fisk hardcore med mycket citron. Gott som f*n var det!

Portugisiska anor II

Färden går från bördig dal till torrare landskap med mycket boskap. I Bot Rivers omgivningar finns en grupp vinerier som slagit sig samman till en provning på Gabriëlskloof, som också är ett snyggt ställe med restaurang och sååå coola tavlor på tamboskap. Här provades viner från Barton Vineyards, Wildekrans, Benguela Cove, Feiteiras Vineyards, Gabriëlskloof, Goedvertrouw, Eerste Hoop och Luddite.

Fantastisk fredagslunch

Från morgonens vindpust till lugn och ro i en mycket vacker dal, Elgin och snygga vineriet Almenkerk.
Det är en enorm skillnad i natur på vägen dit från kusten. En rejäl klättring medelst serpentinvägar över Sir Lowry’s Pass, genom ett månbas Alpha-likt landskap med sten, sten, sten och babianer och ner i en dal som är bördig och lämplig för fruktodling.
Hos Elgin Valley Winegroup åt vi lunch och provade alla i gruppens viner till. Inte allas alla men ett urval viner från Almenkerk, Iona, Highlands Road Estate, Elgin Vintners, Paul Cluver, Oak Valley, Belfield och Shannon Vineyards.
Jag kan mycket väl tänka mig att cykla i denna dal mellan vinerierna. Perfekt natur för det och lite skyddat från de värsta vindarna.

Breathtaking

Tidigt på fredagsmorgonen bar av det av från Paddabult till ytterligare ett relativt nybyggt vineri. Mellan Somerset West, The Strand och Sir Lowry’s Pass Village och upp, upp, upp.
Wow, snacka om utsikt och vind! Jag höll på att blåsa bort. Inte konstigt att Waterkloof har valt en vindblåsande figur som logga. Bra viner, speciellt Circumstance.
Men, det som mest imponerade var restaurangdelen. Idel, ädel designikoner i möbelväg, fabulös öppen spis à la Åh, vilket party och menyn gjorde att jag blev hungrig direkt. Och arkitekturen!
Åk hit och ät! Humana priser. Själv hann jag inte tillbaka för att äta. Nästa gång.

brunette does a breast fucking session in the public.pornhu.vip marin omi amazes with her tight and puffy cunt.