indian xxxpawn

ava devine getting her pussy fucked.www.lubetube.me

Brutaldekantering

Kvällens middag intogs på Delaire Graff Restaurant. Mycket konst i form av skulpturer, riktigt läckert ställe med fantastisk utsikt. Till varmrätten var det beställt ett av husets viner på magnum som raskt dekanterades i karaff för ändamålet. Med raskt menar jag: öppna flaskan och vänd upp och ner på den. Rakt av.

Snyggt

Arkitekturen på vineriet och på det som låg i faten och inte var färdigt ännu var snyggt och tilltalade mig mycket. Glenelly har inte funnits i många år men lovar mycket gott.

The Big Five safari

Warwick har också börjat med safari men på ett annat sätt. The Big Five syftar inte på vilda djur utan på druvor. De har byggt om ganska ordentligt och erbjuder nu picknick-korgar med mat för 2-3 personer som medtages till lämplig plats på egendomen.

Om man åker safarijeep upp till toppen av egendomen är utsikten hänförande. Paarlberget kan ses vid klart väder. Det går en cykelväg genom vingårdarna som är ganska krävande. Bra mountain bike och ännu bättre kondition rekommenderas.

Braaibok – som i bok, inte bock

Idag har vd visat den nya braaiboken som blir färdig under våren. Fantastiskt lekker! Superfina bilder och recept från olika vinmakare som minsann vet hur man braaiar. Håll utkik!

brunette does a breast fucking session in the public.pornhu.vip marin omi amazes with her tight and puffy cunt.