indian xxxpawn

ava devine getting her pussy fucked.www.lubetube.me

Braai, malvapudding och spindelbett

Efter safarituren fortsatte vi längs Bottelary Road till Kaapzicht. Där var många samlade från Bottelary Hills vinerier. Och stor braai med fantastisk korv som aptitretare serverades. Eldstaden var ca fyra gånger fyra meter med en stor höj- och sänkbar kåpa över.
Det var många korvar à la medisterform som rullades ut i stora formar för att grillas över vedglöd. Till huvudrätt serverades helgrillade stora nötköttstycken. Som krona på verket malvapudding till efterrätt.
Kvällens baksida: 13 konstiga insektsbett som kliade något vansinnigt i fem dagar. Enligt Andre var det inte myggor utan spindlar som orsakat de konstiga och oregelbundna betten. Man är populär. Men det var inte vackert!

Villierabesök

Villiera har inte bara vingårdar, vineri och viner. De har också ett stort, privat hägn där de återskapat ursprungsflora och -fauna. Alla främmande växter (träd och annat vackert och vattenkrävande som européerna har tagit dit) är utrotade och nu finns bara gräs och buskar som är naturliga i Afrika. Djurlivet är rikt men inga stora rovdjur finns i hägnet för just på den här platsen har de inte levt tidigare heller.

Uppifrån och ner:

Bush pig, söta och nyfikna.

Gemsbok, otroligt häftiga.

Burchells Zebra, jo det finns olika sorter.

Springbok, vanlig och svart samt

vit springbok.

Jobbigt värre

Här är utsikten för fem dagar framåt, Paddabult, mellan Stellenbosch och Paarl.

brunette does a breast fucking session in the public.pornhu.vip marin omi amazes with her tight and puffy cunt.