indian xxxpawn

ava devine getting her pussy fucked.www.lubetube.me

Braai hos Mia

Blog46_1

Äntligen tillbaka hos Mia för lite avslappnad braai. Dessvärre har jag inte bild på tunnan med vin i. Man tager ett halv oljefat och fyller med tjocka, torra grenar, tuttar på dem så det blir bra glöd. Sedan tager man en styck österrikisk kock från Grande Roche. Och; voilà, färdigt! Alldeles för gott och för mycket, som vanligt.

Blog46_2 Blog46_3

Stranden i Arniston Bay

Det är så häftigt olika tider på dygnet. Beroende på tidvatten så syns olika mycket av de olika bergarterna som är botten. Det ändrar sig ungefär var femte meter på bredden sett. Lite vulkaniskt, lite kalksten, lite hårdare, lite mjukare, lite rundare, lite vassare. I små hål i den mörkare, vulkaniska delen är det små micro-oceaner med liv i. Sjöstjärnor, musslor och märkliga förtidsmollusker med sköldar på ryggen. Bilderna är tagna olika tider på den ljusa delen av dygnet.
När vi väl kom tillbaka från lunchen blev det naturligtvis molnigt på en kvart men ett snabbt dopp hanns med bland riviga klippor under vattnet och en hel del portugisiska örlogsmän, fast då visste jag inte vad det var. Och det var ju tur. Inget mer bad utan våtdräkt och skor där inte! Såg en hel del ilandspolade på stranden men tog tack och lov inte i dem.

Lunch i 4 timmar på Black Oystercatcher

En kort lunch i Elim var utlovad, bara prova lite viner från Black Oystercatcher, Quoin Rock, Berrio och Strandveld & First Sighting. Jojo.
Vi gjorde vad vi kunde för att slå ihjäl tiden på vår utlovade lediga dag på fel ställe. 4 timmars väntan var inte vad vi förväntade oss och ville ha. Vi lekte Ester Williams vid lilla bassängen. Det var stekhett och det vädret hade varit roligare att få ha vid stranden. Men icke.

Fredag kväll i Arniston Bay

Vårt hem i två dygn, hus i Arniston Bay vid Indiska Oceanen. Fantastisk strand som skiftade konstant. Men det var inte speciellt varmt så här i slutet på januari. Solnedgången var helt ok samtidigt som månen fanns på andra sidan himlen. Andre braaiade nyfångad fisk hardcore med mycket citron. Gott som f*n var det!

Portugisiska anor II

Färden går från bördig dal till torrare landskap med mycket boskap. I Bot Rivers omgivningar finns en grupp vinerier som slagit sig samman till en provning på Gabriëlskloof, som också är ett snyggt ställe med restaurang och sååå coola tavlor på tamboskap. Här provades viner från Barton Vineyards, Wildekrans, Benguela Cove, Feiteiras Vineyards, Gabriëlskloof, Goedvertrouw, Eerste Hoop och Luddite.

Fantastisk fredagslunch

Från morgonens vindpust till lugn och ro i en mycket vacker dal, Elgin och snygga vineriet Almenkerk.
Det är en enorm skillnad i natur på vägen dit från kusten. En rejäl klättring medelst serpentinvägar över Sir Lowry’s Pass, genom ett månbas Alpha-likt landskap med sten, sten, sten och babianer och ner i en dal som är bördig och lämplig för fruktodling.
Hos Elgin Valley Winegroup åt vi lunch och provade alla i gruppens viner till. Inte allas alla men ett urval viner från Almenkerk, Iona, Highlands Road Estate, Elgin Vintners, Paul Cluver, Oak Valley, Belfield och Shannon Vineyards.
Jag kan mycket väl tänka mig att cykla i denna dal mellan vinerierna. Perfekt natur för det och lite skyddat från de värsta vindarna.

Breathtaking

Tidigt på fredagsmorgonen bar av det av från Paddabult till ytterligare ett relativt nybyggt vineri. Mellan Somerset West, The Strand och Sir Lowry’s Pass Village och upp, upp, upp.
Wow, snacka om utsikt och vind! Jag höll på att blåsa bort. Inte konstigt att Waterkloof har valt en vindblåsande figur som logga. Bra viner, speciellt Circumstance.
Men, det som mest imponerade var restaurangdelen. Idel, ädel designikoner i möbelväg, fabulös öppen spis à la Åh, vilket party och menyn gjorde att jag blev hungrig direkt. Och arkitekturen!
Åk hit och ät! Humana priser. Själv hann jag inte tillbaka för att äta. Nästa gång.

Min dag!

Idag är det min dag. Hela dagen. Den började så fint med morotstårta, Graham Beck rosé och olivolja från Tokara i present. Sedan forsatte det mest hela dagen att vara min dag. Sista besöket var hos Oldenburg Winery och de höll faktiskt på att sabotera matlusten. De bjöd på grymt gott tilltugg och vi som skulle fira med sushi i Stellenbosch! Nåväl, en blå var jag ju tvungen att smaka. Och deras Cabernet Franc gillade jag skarpt. Spännande att se var detta unga hus tar vägen.
Till slut blev det sushi med Mia, Frida, Maja, Linus och Karin.

Labyrinten

Besök på Doolhof, som betyder labyrint på afrikaans, och braaibuffé. Ett vackert ställe som har både vandrings- och cykelleder samt plats för konferens och bröllop. Förutom då vin som de också håller på med. En mycket trevlig kväll med god mat och sällskap av en sydafrikansk kvinna som hade stenkoll på Sveriges historia och kungahus. Men hon hade inte koll på Axel Munthe och hans roll hos kungligheterna, men det har hon nu.

Plantskola

Bosman har under många år mest jobbat med vin i stockform. De gjorde vin till för 50 år sedan och startade upp igen som vineri för tre år sedan. Under uppehållet har de alltså haft plantskola på gården som heter Lelienfontein.

De har vid det här laget stenkoll på sin jordmån och också på material att använda. Bosman blev Fairtrade-märkta 2009 och har avyttrat land för BEE, Black Economic Empowerment. Ett föredöme på många sätt.

brunette does a breast fucking session in the public.pornhu.vip marin omi amazes with her tight and puffy cunt.