indian xxxpawn

ava devine getting her pussy fucked.www.lubetube.me

Nyårskalas

Alldeles fantastisk nyårshelg med goda vänner. Mycket mat, god mat och mat i rättan tid. Och dryck till det så klart. Och helt smällarfritt. Det uppskattades mycket av både två- och fyrbenta.

20140107-134239.jpg

Let’s Dance

En av världens två bästa Martin hade två biljetter till Let’s Dance och jag fick hänga med. Jättekul att få se produktionen och hur det egentligen funkar med direktsändning. Men så mycket av dansen såg jag inte. Däremot fick vi mingla runt hur vi ville i pausen. Alla dansarna, av de tre par som var kvar, gjorde detsamma. Willy

Ölbingodags

Varje vår har hojklubben Spader Dam ölbingo. Det innebär att hojfolk går runt på pubar på Söder och hinkar öl och kryssar bingobrickor. C och jag har gjort detta i några år, alltid stöter man på någon man känner. I år stötte vi på andra än hojfok på vägen och avvek efter kryssad bingobricka. Det vinns inget ändå. Vi avslutade kvällen nere på Horntullsstrand med öl och 80-talsshots. Barpersonalen förstod föga. Men vi hade roligt.

Sömnig Bulle

Nu är de äntligen här!

Idag åkte vi till Gullringen i busvädret. Det varnades för stora mängder snö men inget kom på ditvägen. Vägen var hyfsat ren från snö så det gick bra att köra. Vårt mål var Stigs Konditori i Gullringen. Och vad där? Jo, deras semlor! Godast, alla kategorier. Jag hade inte ätit någon på mååånga år. Och jag hade aldrig ätit någon på plats. Faktum är att jag aldrig varit inne på Stigs Konditori tidigare. Premiär!

Det var en tidsresa. En kul sådan. Enligt pappa så hängde där ungefär samma tavlor nu som när han var ung.

När vi var redo att åka hem hade det börjat snöa igen. Helt fantastiskt. Vi köpte med några semlor till grannarna. Det tog en stund att ta sig hem de två milen in till stan.

Kontraster

Jag passar på att åka hem till Vimmerby för att kolla status på det mesta. Ena veckan är jag på södra halvklotet där det är högsommar och nästa vecka i den mesta vintern på många år. Härligt! Det är tur att mor och far var förståndiga för några år sedan och skaffade sig en snöslunga. Den går varm! Otroligt vad snö det är! Blog50_1
Mamma har fyllt hela framsidan av tomten med snö, det går ända upp till fönstret. Det hade inte gått utan snöslungan, att bli av med all snö från den stora garageinfarten. Blog50_3

På altanen är det full fart vid alla fröautomater och fågelbord. Det är riktigt kul att sitta och fika när man har sällskap utanför av alla möjliga sorters fåglar. Blog50_4

På eftermiddagen bestämmer vi oss för att ta en promenad och titta på all snö överallt. Slungan lånas under tiden ut till grannen Larsson. Han snöar ner sig fullständigt.

Blog50_5Blog50_6

Bjudlunch på Jordan

Sedan jag i oktober fick veta att de öppnat restaurang på Jordan så har jag hoppats få tillfälle att åka dit. Nu blev det så. Frida, som körde, fick bli bjuden på lunch. Chef George Jardine gör ett mycket bra jobb. Och jag gillar deras viner. Andra viner än deras egna finns också på listan. Tre rätter till lunch utan vin; R225. Som hittat för en smålänning.

Hardcore shopping med Karin och Frida

Nu blev det inget kylskåp, men det var ballt. Hittade också fräcka hjälmar från Fashion Helmet men köpte inte någon sådan heller. Vi ramlade däremot in i en skum goth/lack/läderbutik med en avdankad engelsk gayman i sextioårsåldern. Han var mycket trevlig och chevaleresk. Karin och jag hittade klänningar som vi slog till på, mina i tyrolerstil.
Efter Long Street gick vi tillbaka till bilen och när Frida precis kör runt hörnet får jag syn på en orange och silver Moto och skriker till så hon blir helt chockad, stackarn.
Vi åker ner till Waterfront för dagens höjdpunkt: sushi på Willoughby & Co. Jag kommer bara ihåg vad en av rollsen heter, Rainbow Reloaded, och de är nästan värda att döda för.

Braai hos Mia

Blog46_1

Äntligen tillbaka hos Mia för lite avslappnad braai. Dessvärre har jag inte bild på tunnan med vin i. Man tager ett halv oljefat och fyller med tjocka, torra grenar, tuttar på dem så det blir bra glöd. Sedan tager man en styck österrikisk kock från Grande Roche. Och; voilà, färdigt! Alldeles för gott och för mycket, som vanligt.

Blog46_2 Blog46_3

Stranden i Arniston Bay

Det är så häftigt olika tider på dygnet. Beroende på tidvatten så syns olika mycket av de olika bergarterna som är botten. Det ändrar sig ungefär var femte meter på bredden sett. Lite vulkaniskt, lite kalksten, lite hårdare, lite mjukare, lite rundare, lite vassare. I små hål i den mörkare, vulkaniska delen är det små micro-oceaner med liv i. Sjöstjärnor, musslor och märkliga förtidsmollusker med sköldar på ryggen. Bilderna är tagna olika tider på den ljusa delen av dygnet.
När vi väl kom tillbaka från lunchen blev det naturligtvis molnigt på en kvart men ett snabbt dopp hanns med bland riviga klippor under vattnet och en hel del portugisiska örlogsmän, fast då visste jag inte vad det var. Och det var ju tur. Inget mer bad utan våtdräkt och skor där inte! Såg en hel del ilandspolade på stranden men tog tack och lov inte i dem.

brunette does a breast fucking session in the public.pornhu.vip marin omi amazes with her tight and puffy cunt.