indian xxxpawn

ava devine getting her pussy fucked.www.lubetube.me

Locket på

Att man inte ska kunna dricka lite vin i fred! Va?

Här har jag en slatt 2007 Crozes Hermitage från Alain Graillot kvar som jag häller upp. Jag går för att svara i telefon som just ringer. När jag kommer tillbaka till mitt vinglas fyra minuter senare simmar två röda fruktflugor i mitt vin. De gillar tydligen också jord, blod och skog. Eller fruktflugor… alkoholflugor kallar jag dem. Är det något de gillar så är det vin, och gärna vin som jäser. Nu jäser inte detta mer men…

Upp med gratisdrickarna. Jag ställer återigen glaset, fast i ett annat rum. Där har jag också frukt. Samma visa. Två nya rödvinsdyrkare som glatt simmar runt innan de också möter ett värre öde. Sen blir det lock på glaset.

Höst i Sverige innebär många flugor, framför allt när frukten börjar mogna och trilla ner. Men det är inget mot i vinområden på hösten när druvorna börjar bli mogna och musten börjar jäsa. Det luktar flugor. Lite som det luktar av knott i skogen när det finns mycket – en lite frän doft.

Jag minns en middag på fiiiiin restaurang i Tain l’Hermitage (Rhône, Frankrike) där allt blev helt hysteriskt och galet. Detta var i mitten på 90-talet och att gå på stjärnkrogar var inget jag gjorde varje dag precis. Men på denna skulle det ätas på på kvällen. Vi var redan fnissiga när vi satte oss till bords. Det skulle komma att bli värre.

Vi blir serverade vin i glasen. Ganska omgående har vi alla en liten svärm av dessa små äckliga röda flugor över varje glas. Vi viftar. Och viftar. Och fnissar. De kommer envist tillbaka. Vi får en liten hint av vår reseledare att vi ska sluta och istället skärpa oss. Fniss.

Vi får in första tallriken. På den ligger maten som är en gul sås, kräftstjärtar i skal och kaninfilé. Fniss. Det var ju en rolig kombo. Kräftor och kanin. Och smörgåskrassebuketter strödda lite random i den gula såsen. Jag noterar att vi alla har olika många små krassebuketter i vår såsspegel. Jag har åtta stycken. Grannen till vänster har sex stycken. Någon annan har bara fått fyra. Så synd, krasse som är så gott.

Eller? Vänta lite… Ser de inte lite bekanta ut i formen? Är det verkligen krasse? Nej. Så klart inte. Det är flugor. De gillar tydligen gul sås också. Och de har dött drunkningsdöden. Fnissfniss. Nu börjar det bli outhärdligt svårt att bara fnissa och inte skratta högt. Vår guide undrar vad vi håller på med. Vi undrar tillbaka hur många flugor han har. Han säger bara shhhhh!. Min granne ropar på vår servitör. En mycket stram man. Grannen ursäktar sig och säger att det är flugor i såsen. Den strame tar lugnt tallriken, bär ut den och kommer in med en ny. Det är bara fem flugor i den.

Nu går det inte längre. Vi skrattar (åtta personer runt vårt bord) så vi kiknar, gråter och nästan kissar på oss.

Resten av maten och måltiden har jag inget minne av. Bara dessa flugor och att vi skrattade som tokiga. Och lade lock på vinglasen.

Nyårskalas

Alldeles fantastisk nyårshelg med goda vänner. Mycket mat, god mat och mat i rättan tid. Och dryck till det så klart. Och helt smällarfritt. Det uppskattades mycket av både två- och fyrbenta.

20140107-134239.jpg

Fairtrade, vodka och djur

Började dagen med vinprovning och information om Fairtrade-projekt i Sydamerika. Mycket intressant. Men inget är fulländat så Fairtrade kan fortsätta att bli bättre för odlarna/tillverkarna i form av mer ersättning så kvaliteten också främjas.

Raskt vidare till en provning med Karlsson Vodka. Vodkan görs på färskpotatis och finns i två styrkor. Idag skulle vi prova den svagare på 25% till små munsbitar mat. Vi fick också förklarat för oss både historien bakom och tillverkningsprocessen. Informativt och gott.

Gott till Karlsson Vodka

På kvällen skulle Djuret testas. Denna period är grisen i fokus. Min mat var ok, A:s mat sådär. Ingen överspännade vinlista som skulle matcha och ganska slö servis. Men det kan ju naturligtvis bero på att vi inte är stammisar med kotlettkammad frisyr. Ingen fokus på oss liksom. Nja, blev helhetsbetyget.God grissida

Ölbingodags

Varje vår har hojklubben Spader Dam ölbingo. Det innebär att hojfolk går runt på pubar på Söder och hinkar öl och kryssar bingobrickor. C och jag har gjort detta i några år, alltid stöter man på någon man känner. I år stötte vi på andra än hojfok på vägen och avvek efter kryssad bingobricka. Det vinns inget ändå. Vi avslutade kvällen nere på Horntullsstrand med öl och 80-talsshots. Barpersonalen förstod föga. Men vi hade roligt.

Sömnig Bulle

Kvällsmat

Ja, ibland räcker inte fantasin längre än till vitt vin, räkor, ägg och Hellman’s.Blog52

Malmö, Köpenhamn och presidentskap

Hinner i stort sett bara landa från Sydafrika så är det dags att ge sig av till Köpenhamn för att återigen träffa Su och Dalene samt lite danska importörer. Jag åker gärna tåg till Köpenhamn för då kan jag både jobba och sova en stund på tåget. Detta var bokat låååångt i förväg och då kostar första klass inte så värst mycket. Jag visste inte om att frukost ingick på morgontåget när man åker första klass så det var en trevlig överraskning. Minst lika god och bättre än flygets och otroligt serviceminded tågpersonal. Jag mellanlandade i Malmö för en natt och Daniel och jag käkade jättelasset sushi innan bio.
Köpenhamnsvistelsen innefattade träff med Dennis, skål för mig som blivit vald till Sommelierföreningens ordförande, middag tillsammans med Su och Dalene på Le Sommelier, möte med ett gäng ”olika” danska importörer, kaffe på Hotel- og Restaurangskolen och ett kort men trevligt möte med Jacob och guidning på Nimb. En kransekage senare satt vi tre på tåget mot Stockholm, återigen i första klass med middag, fantastiska viner från SA och en rejält krängande tåg-set. Något var trasigt så vi blev lite sena till Stockholm. Men vi hade bra.

Bjudlunch på Jordan

Sedan jag i oktober fick veta att de öppnat restaurang på Jordan så har jag hoppats få tillfälle att åka dit. Nu blev det så. Frida, som körde, fick bli bjuden på lunch. Chef George Jardine gör ett mycket bra jobb. Och jag gillar deras viner. Andra viner än deras egna finns också på listan. Tre rätter till lunch utan vin; R225. Som hittat för en smålänning.

Hardcore shopping med Karin och Frida

Nu blev det inget kylskåp, men det var ballt. Hittade också fräcka hjälmar från Fashion Helmet men köpte inte någon sådan heller. Vi ramlade däremot in i en skum goth/lack/läderbutik med en avdankad engelsk gayman i sextioårsåldern. Han var mycket trevlig och chevaleresk. Karin och jag hittade klänningar som vi slog till på, mina i tyrolerstil.
Efter Long Street gick vi tillbaka till bilen och när Frida precis kör runt hörnet får jag syn på en orange och silver Moto och skriker till så hon blir helt chockad, stackarn.
Vi åker ner till Waterfront för dagens höjdpunkt: sushi på Willoughby & Co. Jag kommer bara ihåg vad en av rollsen heter, Rainbow Reloaded, och de är nästan värda att döda för.

Braai hos Mia

Blog46_1

Äntligen tillbaka hos Mia för lite avslappnad braai. Dessvärre har jag inte bild på tunnan med vin i. Man tager ett halv oljefat och fyller med tjocka, torra grenar, tuttar på dem så det blir bra glöd. Sedan tager man en styck österrikisk kock från Grande Roche. Och; voilà, färdigt! Alldeles för gott och för mycket, som vanligt.

Blog46_2 Blog46_3

Lunch i 4 timmar på Black Oystercatcher

En kort lunch i Elim var utlovad, bara prova lite viner från Black Oystercatcher, Quoin Rock, Berrio och Strandveld & First Sighting. Jojo.
Vi gjorde vad vi kunde för att slå ihjäl tiden på vår utlovade lediga dag på fel ställe. 4 timmars väntan var inte vad vi förväntade oss och ville ha. Vi lekte Ester Williams vid lilla bassängen. Det var stekhett och det vädret hade varit roligare att få ha vid stranden. Men icke.

brunette does a breast fucking session in the public.pornhu.vip marin omi amazes with her tight and puffy cunt.